در بسیاری از کشور ها، کمک بهیاران متخصصان سلامتی هستند که بیماران اغلب به آن ها مراجعه می کنند. یک کمک بهیار وظایف اساسی مختلفی را انجام می دهد که برای راحتی و بهبودی بیمار حیاتی هستند. برای آنکه بتواند به عنوان دستیار پرستار کار کنید ابتدا باید در دوره های کمک پرستاری شرکت کنید.
- این نوع پرستاران معمولا در بیمارستان ها یا مراکز درمانی مشغفول به کار هستند و البته برای رسیدن به این درجه باید تحصیلات دانشگاهی پرستاری داشته باشند.
- پرستار می تواند در انواع بیمارستان ها، درمانگاه ها و مراکز نگهداری از سالمندان و کودکان کار کند.
- پرستار قادر است توضیحات درستی به خانواده بیمار داده و در مراقبت از وی آنها را راهنمایی کند.
- نرم افزار چامع آموزش پرستاری را از طریق مراجه به سایت اطلس جامع آموزش پرستاری قابل دسترسی است.
- در ادامه اطلاعاتی راجع با وظایف، مهارت مورد نیاز، تحصیلات، نحوه آموزش، تحصیلات لازم و چگونگی ورود به بازار کار، فرصت های شغلی و میزان درآمد پرستاران در بخش های مختلف به شما ارائه می شود.
- و یا اگر خواستید، میتوانید خودتان با شماره های موجود در سایت تماس گرفته و ثبت نام خود را با کمک پشتیبانان انجام دهید.
افراد با گذراندن دوره و کسب مهارت می توانند در مطب، بیمارستان و درمانگاه مشغول به کار شوند. از مدیر امور بیمارستان و دانشکده پرستاری جناب آقای سخندان و ریاست دانشکده پرستاری بانک ملی خانم دکتر دیباجی و تمامی افرادی که مارا در این پژوهش یاری داده اند قدردانی می شود. امروزه رسانههای اجتماعی بیش از هر زمان دیگری، بخشی از زندگی ما هستند و میتوانند بر نحوه بررسی، کنترل و پیشگیری کووید ـ 19تأثیر بگذارند.
دادهها دارای توزیع نرمال بودند؛ بنابراین جهت تحلیل از آمار توصیفی (فراوانی، درصد، میانگین و انحراف معیار) و از آمار تحلیلی برای مقایسه دو گروه از آزمون تی مستقل، آزمون تی زوجی و کایدو استفاده شد. با این حال بیمارانی که در قرنطینه هستند، پس از مدتی احساس خستگی، عدم راحتی و آرامش، عدم حمایت خانواده و آشفتگی هیجانی دارند . از این رو راحتی بیمار جزء موارد مهمی است که در زمان قرنطینه دچار اختلال شده و ممکن است مشکلاتی برای فرد ایجاد شود . فضای دوستانه دفتر مرکز آموزشی و در دسترس بودن آنان به عنوان یک مزیت بسیار مهم در نظر گرفته می شود.
تحلیل علمی
بر اساس مجله خبری توریسم سلامت حاضر دانشجویان در حیطه توانایی مهارت برقراری ارتباط موثر با بیمار و پرسنل درمان بالاترین میانگین نمره را کسب کردند که بیانگر بیشترین میزان توانایی آنان در این زمینه بود. نوابی و همکاران در تحقیق خود دریافتند میزان عملکرد دانشجویان پرستاری در خصوص ارتباط با بیمار در حد متوسط است . ضرورت مبحث برقراری ارتباط به این خاطر است که پرستار، فردی است که بهعلت تماس روزانه با بیمار باید نقش های مختلفی را ایفا نماید تا بتواند به نحو مطلوبی خدمات حرفهای خود را ارائه دهد. پرستار لازم است به درستی مشاهده نماید، ارزیابی کند و پاسخگوی نیازهای بیماران باشد و انجام چنین وظایفی، نیاز به داشتن درک و مهارت در برقراری ارتباطات انسانی دارد.
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
مطالعه گل علی پور نشان داد که 7/71 درصد کارآموزان رشته پزشکی فاقد مهارت لازم در انجام تزریقات و 2/74 درصد فاقد مهارت لازم در انجام پانسمان زخم بوده اند . نتایج مطالعه دیگری حاکی از آن بود که میزان آگاهی و عملکرد دانشجویان رشته پزشکی قبل از گذراندن دوره آموزشی در زمینه هایی نظیر بررسی علایم حیاتی، تزریقات پایین بوده و بعد از اجرای برنامه آموزشی افزایش یافته است . در پژوهش ثابتی و همکاران نیز مهارت کامل از نظر دانشجویان پرستاری ترم آخر در گرفتن نمونه خون وریدی به میزان 3/78 درصد گزارش شد. در حالیکه این مهارت برای گرفتن نمونه خون شریانی 35 درصد بود که حاکی از کمبود مهارت دانشجویان میباشد . لذا با توجه به اینکه یکی از وظایف پرستاران گرفتن نمونه خون جهت انجام آزمایشات تشخیصی است، لذا مربیان پرستاری باید در فرصتهای مناسب بر بالین بیمار این موارد را آموزش دهند.
آرشیو سال 1394 نشریه آموزش پرستاری